Tidningsredaktion

  • Snart nytt kontorsrum för två

   Ett ordinärt konferensrum behövde en uppfräschning vid inflytten i en äldre banvaktarstuga. Stora generösa kontorsrum och massor av möjligheter att göra någonting funktionellt och vackert.

  • Planeringen för rummet gjord i 3D

   I vårt 3D-program gör vi en planering för rummet för att kunna visualisera för kunden, så att den ser vårt förslag på ett mera konkret sätt. Det vackra stora bokskåpet med glasddörrar var en perfekt förvaring för kundens äldre böcker. Det målades in i samma kulör som väggen.

  • Jordiga toner med röd accent

   Ljuset i rummet utgörs av skenor i taket med dimbara spottar som belyser alla väggar, golvlampa, vägglampor och skrivbordslampor. Den nougatiga nyansen på väggen har vi också gjort för de övriga utrymmena på våningsplanet. Det enda rum som skiljer och skapar kontrast är det Monet-gula konferensrummet. Skrivborden mot varandra med en skärm och en hylla på kortänden. Enkla vita längder med en bredare kant nertill i ton som väggen.

  • Gammalt vackert bokskåp

   Nyansen på väggen lugnar ner de röda inslagen. Rött kan man vara lite försiktig med då den kan kännas lite uppfodrande och dominant. Det är en livgivande färg som står för energi och passion och sägs också kunna öka blodcirkulationen. Här har vi valt den i mattan och några enskilda detaljer.

  • Klart enligt plan

   Här har vi realiserat vår plan och slutresultatet blev kunden mycket nöjd med.

  • 3D-visualiseringen för konferensrummet

   Här ett alternativt förslag till möbleringsplan.

  • Konferensrum i sol

   Bra förutsättning för lyckade möten i det solgula konferensrummet. Träet värmer upp ytterligare och står fint mot den svarta accenten i stolar och övriga detaljer.