Inredning

Att anlita en inredare kan vara en mycket bra investering för att få sin vision förverkligad! Kontakta oss för att diskutera dina tankar och idéer, boka ett första möte eller bara ställa dina frågor om hur vi jobbar och vad vi kan hjälpa dig med.

Meurman & Meurman har lång erfarenhet av inredning för både offentlig och privat miljö och ett stort kontaktnät av olika typer av hantverkare och leverantörer.

Inredningsförslag

Vi inreder privata hem och offentliga miljöer. Målet är en väl genomtänkt inredning utifrån kundens behov, smak och budget och med hänsyn till miljö och förutsättningar. Det kan vara ett komplett förslag på inredning av ett helt hus, en lägenhet, ett enstaka rum eller en kontorsmiljö. Det kan också vara detaljer som förslag på ny färgsättning i ett rum, en förbättring av ljuset, en uppgradering och förändring med de möbler och detaljer man redan har eller en ny möbleringsplan.

Du får ett förslag på möbler, detaljer, färg, textil och ljus helt utifrån dina behov, din smak och din budget. Tillsammans hittar vi din stil för hemmet eller för företaget!

Hur går det till?

Vi träffas för ett förutsättningslöst och kostnadsfritt första möte där vi gör en analys av era behov och önskemål. Om vi väljer att fortsätta tillsammans får du en offert på det överenskomna uppdraget. Vi gör kompletta förslag och vid behov projektleder vi fram till färdigt resultat.

När vi redovisar vårt förslag använder vi oss av moodboards (stämningsskisser), planritningar med möbleringsplaner och en 3D-visualisering samt en förteckning med bilder och priser över föreslagna objekt/förändringar. Allt för att du ska få en så god bild som möjligt av vårt förslag.